Find dine næste Cavallo ridestøvler

Lidt om Cavallo ridestøvler

 

Cavallo er gået hen og blevet et meget populært ridemærke i Danmark, når danske ryttere skal købe ridestøvler. Personligt kan jeg sagtens forstå, at Cavallo er blevet så populært. De laver nogle virkelig lækre ridestøvler, og der bliver brugt de fineste materialer. Mange professionelle ryttere bruger deres produkter. Det tyske landshold er bare nogle ryttere, som bruger Cavallos støvler.

Selve ridemærket har da også en del år på bagen. I 1978 blev det tyske mærke grundlagt. Siden da har de produceret nogle eksklusive ridestøvler, og specielt deres læderridestøvler har de haft kæmpe succes med. I og med at Cavallo kun bruger de fineste materialer, er prisen heller ikke i den lave ende. Der er dog ingen tvivl om, at et par Cavallo ridestøvler er alle pengene værd.

 

Cavallo Grand Prix Plus

 

cavallo-grand-prix-plus-l_derridestovler

 

I skrivende stund synes jeg, at markedets bedste ridestøvle kan ses lige her. Cavallo Grand Prix Plus er en fantastisk all-around støvle, som både designmæssigt og funktionsmæssigt skiller sig ud fra mængden. Designet er skarpt, enkelt og veludført.

Støvlen er med indvendig lynlås. Lynlåsen ligger man nærmest ikke mærke til, hvilket mange vil synes godt om. Som det også kan ses på ovenstående billede, er læderet mat. Det er dog muligt at få den samme model med lak på den udvendige side. Det er også muligt at få støvlen i andre farver. Dette kræver dog, at man er villig til at betale for farvetillæg.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/cavallo-grand-prix-plus.html”]

 

Cavallo Junior Læderridestøvle m/ sten og lak

cavallo-junior-med-lak-og-sten

 

Er man på udkig efter ridestøvler til en junior rytter, så har Cavallo også mange lækre ridestøvler at byde på. Denne model har en blanding af mat læder og lak. Så hvis man godt kan lide et skinnende design, så er denne ridestøvle helt klart anbefalelsesværdig. Der er forresten sten hele vejen rundt i kanten.

Hvis man er på udkig efter nogle specielle farver, så er det også muligt. Man skal dog være forberedt på farvetillæg. Jeg er ikke sikker på, hvor mange forskellige farver denne model findes i, men jeg ved i hvert fald, at den kan fås i brun.

Ridestøvlen kan ses i “aktion” på video herunder:

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/cavallo-laederridestovler-junior-med-lak-og-sten.html”]

 

Cavallo Junior Læderridestøvle

 

cavallo-ridest_vler-model-junior_1

 

Denne ridestøvle er også en junior støvle. Designet er dog mere enkelt og ikke så prangende i forhold til det forrige produkt. Det er en solid og god læderridestøvle, som selvfølgelig er lavet af de bedste kvaliteter. Støvlen er med lynlås, og Cavallos logo er placeret på siden af støvlen.

Ridestøvlen kan ses i “aktion” herunder:

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/cavallo-laederridestovler-junior.html”]

 

Hvis du skal have hjælp til størrelser og lignende, så anbefaler jeg, at du kontakter vores samarbejdspartner, Gymnastik og Ridsport, som forhandler Cavallo ridestøvler. De kan guide dig til den rigtige størrelse, og samtidig med det kan du også finde ud af, hvilke farver de enkelte modeller findes i.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply