Find et godt sadelunderlag til hesten

For at hesten føler sig godt tilpas er et sadelunderlag nødvendigt. Mange ryttere ved slet ikke, hvilke konsekvenser det kan have, hvis man rider uden et sadelunderlag. Sagen er den, at hesten kan få smerter, og i værste tilfælde kan hesten få smerter i ryggen, som følger den resten af livet.

At hesten kan få smerter er en ting. En anden ting er, at den samtidig kan være umulig at ride på. Hvis hesten ikke føler sig tilpas, så adlyder den dig ikke, og det ender ud i, at du ikke kan ride på hesten. Når det er sagt, skal du huske på, at et sadelunderlag ikke er verdens største investering. Der findes selvfølgelig både billige og meget dyre underlag.

En lille huskeliste ved køb af sadelunderlag til heste:

  • Find et underlag i passende tykkelse. Sørg derfor for at presset på hesten formindskes
  • Underlaget skal ikke være for tungt
  • Underlaget skal ikke kunne glide let rundt
  • Underlaget skal kunne rengøres
  • Underlaget skal dække hele sadlen

Nu vil jeg hjælpe dig med at finde det rette sadelunderlag. Jeg har valgt 4 underlag, som er meget forskellige, hvad angår pris, materialer og design. Derudover opfylder alle underlagene alle krav, som huskelisten indeholder.

 

RBH underlag Platinum Air

rbh_underlag_autumn_green

Jeg starter stærkt ud med mit min favorit. Dette underlag er fra Riderbyhorse og sælges til en meget attraktiv pris. Jeg synes, at designet er super fedt. Riderbyhorse formår at lave et klassisk design samtidig med, at det har noget moderne over sig. Det er værd at bemærke pibekanterne, som er virkelig lækre. Den grønne farve er også meget flot. Forresten findes underlaget i sort, brun og grøn (grøn ses på ovenstående billede)

Underlaget er åndbart og er lavet af gode materialer. – Materialerne leder svedet væk fra hesten. Netop åndbarhed er meget vigtigt for sadelunderlag, og dette underlag er et pragteksemplar, hvis man ser præcis på åndbarheden. Der er ingen tvivl om, at dette underlag er populært.

 

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/rbh-underlag-platinum-air1.html”]

 

HKM sadelunderlag i ægte lam

sadelunderlag i lam

Her har vi fat i et luksuriøst underlag fra HKM. Der er ingen tvivl om, at der her er tænkt ekstra meget over materialerne. Vi har et underlag i ægte lam på undersiden. Siden der vender opad er af sort stof. For det første kan man konstatere, at det er et varmt underlag, og derfor er det også ideelt at bruge henover efterår, vinter og i starten af foråret. Dog er lammet også med til at reducere presset på hesten.

Selvom man ikke skulle tro det, så sørger underlaget for en hurtig fugtoptagelse. Derudover er underlaget til dels stødarbsorberende. Prisen er i den høje ende, men man får sandelig også, hvad man har betalt for.

 

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/hkm-sadelunderlag-i-aegte-lam.html”]

 

Hv Polo Underlag Favouritas

hvpolofavouritasblack

Det næste underlag er uden tvivl også værd at bemærke. Prisen er lavere end ved de forrige produkter. Dog er det stadig et lækkert underlag, som har, hvad der skal til for at kunne matche de andre underlag. Specielt designet er enkelt, lækkert og minder lidt om underlaget fra RBH. Logoet er placeret på siden, og der er selvfølgelig remme til gjorden.

 

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/hv-polo-underlag-favouritas.html”]

 

HKM Underlag Bomuld

blåt underlag

Sidste produkt er fra ridemærket HKM. Dette underlag er i den billige ende hvilket til dels også kan ses på materialerne, der er brugt. Dog er det stadig et super lækkert underlag, som jeg mener er anbefalelsesværdigt.

 

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/hkm-bomuld.html”]


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/toftbraun.dk/ridexpert.dk/wp-includes/functions.php on line 3644