Ridehandsker

Det er altid dejligt at have et godt greb om tøjlerne. Et par gode ridehandsker kan sørge for, at du altid har et godt greb om tøjlerne. På den måde slipper du for svedige eller fugtige hænder, som kan irritere dig.

Priserne på ridehandsker varierer fra 100-700 kroner. Både ridemærke og kvalitet kan påvirke prisen. Du kan dog stadig finde nogle gode ridehandsker til få penge. Sammen med vores partner (Gymnastik og Ridesport) har vi fundet frem til nogle handsker, som for det første er meget populære. Dernæst er de holdbare og slidstærke.

Jeg vil nu tage fat i de 4 forskellige par ridehandsker, som vi har valgt.

Samshield ridehandsker med Swarovski sten

samshield_handsker_med_svarowski

Det absolut bedst sælgende produkt i øjeblikket er denne lækre ridehandske, som på alle måder skiller sig ud fra mængden. Der er tale om ægte læder, og dernæst giver handsken et perfekt greb. Handsken har en velcrolukning hvorpå, der er placeret en række sten, som tilsammen danner Samshields logo.

Det er også værd at nævne, at Samshield er et anerkendt ridemærke, og deres produkter er brugt blandt mange professionelle ryttere.

Når du først har prøvet disse handsker, vil du aldrig skifte handsker igen.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/samshield-ridehandsker-med-swarovski-sten.html”]

 

Roeckl ridehandsker i bomuld

Roeckl ridehandske

Denne handske fra Roeckl er over de seneste år blevet utrolig populær. Handsken er utrolig slidstærk og af virkelig god kvalitet. Samtidig med den er prisen lukrativ.

Handsken er af kraftig bomuld. Derudover har den en non-slip overflade inde i håndfladen hvilket forbedrer grebet om tøjlerne. Designet er enkelt og handsken findes i brun, hvid og sort.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/roeckl-handske.html”]

 

John Whitaker handsker

jw_hansker

John Whitaker er kendt for nogle lækre og eksklusive produkter. De producerer en lang række af forskellige rideprodukter. Handsken her er blød og sikrer, at du får et godt greb om tøjlerne.

Den kan let lukkes ved hjælp af velcrolukning. Holdbarheden er i top. Jeg har selv sådan et par handsker og har haft dem i omkring 2 år. Indtil videre kan de stadig sagtens bruges.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/john-whitaker-handsker.html”]

 

Samshield Ridehandsker uden sten

samshield_handske_u_sten_sort

Denne handske er igen fra Samshield. Denne gang er designet anderledes, da der for det første ikke er nogle sten på handsken. Samshield har valgt at lave et mere enkelt design, men som stadig er unikt. Læderet skiller sig markant ud, og striberne ved ringfinger og langefinger giver handsken en ekstra finesse.

Samshield er meget kendte for slidstærke og holdbare handsker. Denne handske er ikke nogen undtagelse. Du får en ridehandske af top kvalitet. Der er også tale om ægte læder, som holder under alle forhold.

Ridehandsken findes i 5 forskellige farver: sort, grå, hvid, brun og navy. Med andre ord burde der være noget for enhver smag.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/samshield-ridehandsker.html”]