Ridestøvler

Man kan roligt sige, at ridestøvler er vigtigt for at få den ultimative oplevelse på hesten. Det er dog svært at finde ud af hvilke du skal købe – specielt hvis du er førsteganskøber.

Sagen er den, at dine ridestøvler er et vigtigt valg. Priserne varierer mellem 500 og 4000 kroner, og det gælder om at finde de rigtige støvler første gang.

Ofte vil pris og kvalitet hænge sammen, når der er tale om ridestøvler. Du får altså, desværre, meget ofte mere, hvis du betaler et højt beløb. Alligevel skal du ikke blive skræmt væk af priserne. Om lidt vil jeg finde nogle gode støvler til virkelig gode priser.

Populære mærker

 

Nogle af de mest populære mærker er Cavallo, Königs, HKM og Petrie. Alle disse mærker er kendt for deres fantastiske produkter, som rummer masser af kvalitet.

Königs er specielt kendt for deres læderridestøvler.

 

Jodphur støvle / staldstøvle

jodphur_st_vle

Denne ridestøvle er i øjeblikket den mest solgte ridestøvle. Det er der selvfølgelig en grund til. Sagen er den, at støvlen er fleksibel og let at have med at gøre. Støvlen sidder godt på foden og udvider sig hen over ankel og knyster. Så snart man tager støvlen på, føler man, at den er som støbt til ens fod.

Bunden af skoen er solid, tyk og sørger for, at du ikke skrider. Derudover er støvlen lavet af læder hvilket også kan ses på ovenstående billede. Ridestøvlen findes i sort, og du kan få den i et væld af størrelser.

 

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/jodphur-stovle.html”]

 

Königs Favorit

k_nigs-favorit-ridestovler_1

 

Som jeg allerede har nævnt, er Königs et meget populært mærke. En af deres mest solgte ridestøvle ses her. Det er en klassisk ridestøvle med et lækkert og afslappet design. Som det kan ses, er det en knæhøj støvle.

Med hensyn til pris er vi i den høje ende, da der er tale om høj kvalitet hele vejen igennem. Den findes som udgangspunkt i sort, men den kan bestilles hjem i andre farver. Man skal dog være villig til at betale for farvetillæg. Det er også værd at bemærke, at størrelserne er anderledes, og at man derfor skal tage højde for det. Der findes dog et størrelsesskema således, at man kan finde sin størrelse hjemmefra. Hvis man ikke kan finde sin størrelse, så er vores partner (Gymnastik og Ridesport) klar til at hjælpe. Klik på nedenstående link for at se størrelsesskemaet og for at få hjælp.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/konigs-favorit.html”]

Se ridestøvlen på video herunder:

 

Dublin Jodphur Daily

dublin-jodphur-dally-st_vle

 

For dem der ikke vil give flere tusinde kroner for et par støvler, er jodphur støvler rigtig gode. Jeg ved, at jeg allerede har haft en af slagsen med, men denne fortjener også et kig. Ridestøvlen er behagelig at have på og er meget fleksibel idet, at elastikken tilpasser sig den enkelte fod. Sålen er selvfølgelig også beregnet til ridning.

Jeg har desværre ikke prøvet denne støvle før, men den har fået mange gode ord med på vejen. Indersålen er stødabsorberende, og foret er svedabsorberende. Overordnet set er det en virkelig god ridestøvle, som sagtens kan bruges til andet end bare ridning.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/dublin-jodphur-daily.html”]

 

Horka ridestøvle

donna-kunstl_der-st_vler_1_1

 

Til slut har jeg valgt en ridestøvle af fin kvalitet. Den er fra ridemærket, Horka. Det er en knæhøj ridestøvle i kunstlæder. Designet er noget mere prangende end det, vi har set indtil nu. Støvlen er udstyret med hele 9 sten.

Støvlen findes i mange størrelser men kun i én farve.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/kunstlaeder-ridestovler-m-sten-og-lak.html”]

Se ridestøvlen på video herunder: