Komplet guide til valg af stævnejakke

Stævnejakke

 

Valget af din stævnejakke kan være svært – meget svært. Der er rigtig mange forskellige ting, man skal have styr på ved køb af en stævnejakke: kvalitet, pris, design, materialer, mærker osv.

Stævnejakken er meget vigtig. Det er den, du har på, når det virkelig gælder. Dette betyder også, at det er meget vigtigt, at jakken er perfekt. Jakken skal være behagelig at have på, den skal være fleksibel, og den skal have et lækkert design, som du synes om.

For at du ikke ender med at lave et fejlkøb, vil jeg hjælpe dig på vej til valget af din stævnejakke. Jeg har undersøgt markedet for de bedste produkter og har udvalgt nogle, som jeg vil fortælle mere om. Jakkerne sælges til forskellige priser. Fælles for dem alle er dog at det er nogle anbefalelsesværdige jakker.

 

Pikeur stævnejakker

 

Det tyske mærke, Pikeur, har efterhånden sat sig på en stor del af markedet. Specielt Pikeur stævnejakker er populære, og det er der grund til. Deres jakker er af fantastiske kvaliteter, de har lækre designs og sælges til fornuftige priser. Jeg vil til enhver tid anbefale Pikeur, da jeg kun har haft positive oplevelser med deres produkter.

Lad mig tage fat i deres bedste stævnejakker:

Pikeur stævnejakke – Epsom

 

pikeur-st_vnejakke-epsom-sort

Den første Pikeur stævnejakke er deres Epsom model. Denne jakke er i øjeblikket deres bedst sælgende produkt. Grunden til at den er så populær, tror jeg, er fordi, at den har et meget klassisk design. Jakken er derudover i almindelig længde.

Prisen er også virkelig god. Så hvis du er på udkig efter en klassisk stævnejakke, som er i fantastisk kvalitet samtidig med, at prisen er i orden. Så er denne jakke uden tvivl en overvejelse værd.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/pikeur-staevnejakke-epsom.html”]

 

Pikeur stævnejakke – Shannon

shannon_for

Denne jakke er stilmæssigt i en helt anden boldgade. Specielt de 3 knapper ved lukningen men også logoet på kraven skiller sig ud. Logoet på kraven er nemlig i sten, hvilket aldrig er set før. Desuden er der en lynlås under sølvknapperne. Jakken er i softshell materiale hvilket gør den fleksibel og behagelig at have på.

Hvis du er til lidt mere bling bling end sædvanligt, så kan du med fordel overveje denne stævnejakke. Kvaliteten er i absolut top!

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/pikeur-staevne-jakke-shannon.html”]

 

Pikeur stævnejakke – Radina

pikeur-st_vnejakke-radina_1

Igen skifter vi stil. Denne stævnejakke er mere tætsiddende end de forrige jakker. Derudover er den også kortere. Noget som gør denne jakke unik er, at den har nogle lækre pibekanter ved lommerne og ved kraven. Personligt synes jeg at, det er en lækker detalje. Jakken har igen et logo, som er i sten. Logoet ses på højre lomme. Derudover har jakken 3 lækre sølvknapper, som også er en ekstra lækker detalje.

Alt i alt er det en lækker ridejakke, som også er meget populær blandt danske ryttere.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/pikeur-staevnejakke-radina.html”]

 

Pikeur stævnejakke til børn – Mayla

pikeur_st_vnejakke_mayla_barn_

Også for barnet er stævnejakken vigtig. Pikeur har udviklet en decideret “børne stævnejakke”. Som man kan se på ovenstående billede, så er jakken altså virkelig stilet. Pikeur har utrolig mange lækre detaljer med, som gør, at jakken også er virkelig populær. Samtidig med at kvaliteten og designet er i top, så bliver prisen også trukket lidt med op.

Jakken har to lommer med lynlås. Derudover er jakken i softshell kvalitet, hvilket kun gør den bedre. Med andre ord har du en meget lækker jakke, som barnet vil elske at have på.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/pikeur-borne-staevnejakke-mayla.html”]

 

Andre ridemærker

Equipage, Imperial Riding og HV Polo er blot nogle andre ridemærker, som også laver stævnejakker. Jeg synes dog, at der er en klar forskel på mærkerne. Kvaliteten er bare bedre, og du får langt mere for pengene ved at vælge en Pikeur stævnejakke. Af den grund har jeg også kun valgt produkter fra Pikeur.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken stævnejakke du skal vælge, så er du mere end velkommen til at kontakte os over vores livechat, som kan ses nederst i højre hjørne.