Striglekasse

Uanset om du er på udkig efter en striglekasse eller en strigletaske, så er du helt sikkert på udkig efter et produkt af god kvalitet, og som har plads til det hele. Der findes mange forskellige ridemærker, som sælger disse produkter, og derfor er der en del at vælge imellem.

Når du vælger en striglekasse/strigletaske, er det vigtigt, at du først og fremmest bestemmer dig for, om du vil have en striglekasse eller en taske. Kassen er ikke så nem at have med at gøre. Tasken er langt mere fleksibel, da den selvfølgelig kun fylder det, du har puttet i tasken.

Jeg bruger selv en strigletaske netop af den grund.

Priserne varierer ikke ekstremt meget. Du kan få en striglekasse/strigletaske til mellem 100 og 400 kroner alt afhængig af størrelse, mærke og kvalitet.

For at gøre det enkelt har jeg udvalgt 3 rigtig lækre produkter. Nogle er kasser – andre er tasker. Som altid anbefaler jeg at købe dit rideudstyr hos vores samarbejdspartner, Gymnastik & Ridesport. Følgende produkter er populære og blandt deres mest solgte produkter:

 

Striglekasse med indhold

striglekasse_med_inhold

 

 

Her har du en komplet striglekasse, hvor du ovenikøbet får et helt sæt med diverse børster og tilbehør. Dét der er værd at bemærke ved denne taske er, at den er billig og har plads til det mest nødvendige. Desuden vejer den heller ikke ret meget.

Jeg vil mene, at den vil være perfekt til barnet, som skal have sin første striglekasse.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik For At Se Mere Om Produktet” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/striglekasse-med-indhold.html”]

 

John Whitaker strigletaske

 

John-whitaker-strigletaskeJohn-whitaker-bagfra-strigletaske

 

Som det kan ses, har jeg her fat i en lækker rød strigletaske, hvor designet er sat mere i fokus end ved den forrige. Derudover er den også fra det anerkendte ridemærke, John Whitaker. Tasken er meget fleksibel, men det betyder ikke, at der ikke er plads til alt dit tilbehør. Tasken er udstyret med mange lækre rum og god plads. Prisen er en tand højere end ved det forrige produkt. Dog er der også en smule mere “design” over denne taske.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik For At Se Mere Om Produktet” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/john-whitaker-strigletaske.html”]

 

HKM strigletaske

strigletaske_hkm

Den sidste strigletaske er fra HKM. Taskens udseende er lidt mere maskulint, og den sorte farve dominerer tasken. Tasken giver rigtig god plads til udstyr. Den er udstyret med mange udvendige lommer hvilket også er brugbart. Tasken fylder ikke ret meget og er meget nem at have med at gøre.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik For At Se Mere Om Produktet” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/hkm-strigletaske.html”]