WeatherBeeta dækken til hesten

WeatherBeeta dækken – god kvalitet

 

WeatherBeeta er altid et godt valg, hvis du søger et dækken til din hest. Uanset om du søger et stald-, vinter- eller regndækken, så er du på den sikre side med et WeatherBeeta dækken.

Det amerikanske mærke har specialiseret sig i at producere dækkener til heste, og der er ingen tvivl om, at de har haft stor succes med det. Idag findes deres produkter i over 30 lande, og Danmark er blot ét af de lande, som har taget rigtig godt imod WeatherBeeta. Personligt kan jeg også varmt anbefale mærket. WeatherBeeta formår altid at lave nogle lækre dækkener, som er af de rigtige kvaliteter. Samtidig med det er prisen absolut ikke til at klage over.

For at gøre det enkelt har jeg udvalgt 3 forskellige WeatherBeeta dækkener. De er forskellige typer af dækkener. På den måde får du et hurtigt overblik over de 3 bedste hestedækkener, der er på markedet i øjeblikket.

 

Et godt stalddækken fra WeatherBeeta

wb_stald_400g_2

Ja, det første dækken er et stalddækken. Dækkenet er virkelig lækkert, og med det samme du står med det i hånden, vil du kunne mærke, hvor behageligt det føles. Det er quiltet med 400 gram. Dækkenet kan justeres flere steder. For eksempel forrest ved frontlukningen.

Jeg har selv haft alt for mange dårlige dækkener, hvor halm og spåner har siddet fast. Det er heldigvis ikke noget, du skal tænke over med dette WeatherBeeta dækken. Der sætter sig nemlig ikke noget fast i dette hvilket er utrolig befriende. Dækkenet kan også sagtens bruges til transport og er selvfølgelig ideelt til stalden.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/weatherbeeta-stald-400-gram-sort.html”]

 

Et godt vinterdækken fra WeatherBeeta

wb_3_i_1_400g

Her har vi fat i et lækkert vinterdækken med hele 100 gram ydermateriale og 300 gram underdækken. Jeg kan forsikre dig for, at dette dækken holder hesten varm i løbet af vinteren 🙂

Halsen kan tages af, hvis det skulle blive nødvendigt. Dækkenet er justérbart og fleksibelt at have med at gøre.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/weatherbeeta-3-i-1-detach-a-neck-med-snug-fit.html”]

 

Et godt regndækken fra WeatherBeeta

 

wb_d_kken_regn_bordeux

Hvis du har brug for et regndækken, så vil jeg uden tvivl anbefale dette. Dette er selvfølgelig (det giver lidt sig selv) vandtæt. Det er også åndbart hvilket er vigtigt for hesten. Selve dette dækken er lidt stort. Så selvom at du køber dækkenet i den rigtige størrelse, så kan det stadig godt virke lidt stort. Men det er altså meningen, og i langt de fleste tilfælde vil man ikke ligge mærke til det. Dette dækken er også justérbart.

 

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Klik for at se mere om produktet ” relationship=”dofollow” url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=28109&htmlurl=http://gymnastikogridesport.dk/weatherbeeta-high-regn-bordeaux.html”]

 

Hurtig levering

Vores samarbejdspartner, Gymnastik og Ridesport, har vi valgt, da vi kun har haft gode erfaringer med deres webshop. Du får hvad du betaler for, og samtidig med det tilbyder de meget hurtig levering. Deres priser er desuden også meget lave, hvilket kun gør det mere attraktivt at handle hos dem. Vi anbefaler at købe dit WeatherBeeta dækken hos Gymnastik og Ridesport.

Har du spørgsmål?

Du er som altid velkommen til at kontakte os over vores livechat. Vi vil gøre vores bedste for, at du får valgt det helt rigtige WeatherBeeta dækken.